Informatie

We adviseren op het gebied van Track & Trace- en Ritregistratiesystemen. Deze bouwen we ook in uw voertuig.

Track & Trace

Track & Trace betekent enz
Stacks Image 49
Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.

Binnen Track & Trace-systemen biedt Bel Auto’s verschillende mogelijkheden aan. Behalve Track & Tracesystemen bieden ook wij ritregistratiesystemen aa. RITREGISTRATIESYSTEEM
Een ritregistratiesysteem is voornamelijk gericht op het registreren van informatie over het aantal kilometers, aankomsttijden, adressen en dergelijke. Op deze manier houdt u makkelijk en snel de kilometerregistratie bij, zonder allerlei losse papiertjes. U kunt het systeem namelijk ook koppelen aan een administratiepakket.
Verder is het uit te breiden met een persoonlijke button. Hierdoor kunnen meerdere chauffeurs gebruik maken van één auto, maar dan is precies duidelijk wie er heeft gereden.
Bel Auto’s biedt verschillende merken voor Rittenregistratiesystemen aan, zoals Ritassist, Fleetgo en Allsetra. Deze merken hebben het keurmerk RRS. Dit houdt in dat deze merken erkend zijn door de Belastingdienst als geschikt ritregistratiesysteem.
TRACK & TRACE
Met een Track & Trace systeem heeft u 24 uur per dag inzicht in uw wagenpark. U kunt het aantal gereden kilometers en de plek waar u voertuig zich bevindt makkelijk inzien. Ook fiscaal gezien is een Track & Trace systeem sluitend.
Een ander groot voordeel van Track & Trace is dat u het ook kunt gebruiken voor uw materieel. Heeft u materieel dat erg diefstalgevoelig is, dan kunt u op deze manier altijd uw materieel traceren. Van bouwkeet tot zitmaaier, met een klein Track & Trace-apparaat van ongeveer 4 à 5 centimeter weet u altijd waar het is.
Wij werken onder andere met Track & Trace systemen van de merken Viloc en Loratech. De systemen zijn uit te breiden met analyses over het rijgedrag. Hierbij krijgt u inzicht in bijvoorbeeld hoe duurzaam er wordt gereden.
OPLOSSINGEN OP MAAT
Bel Auto’s heeft meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van Ritregistratiesystemen en Track & Trace systemen. Wij hebben voor elke situatie de juiste oplossing, wij werken namelijk met verschillende merken. Het systeem wordt zo ingebouwd dat het nauwelijks zichtbaar is.
INBOUW OP LOCATIE
Bel auto’s komt bij u op locatie om de systemen in te bouwen. Wij werken snel en efficiënt, waardoor wij de systemen in korte tijd kunnen inbouwen. Zodra het systeem geïnstalleerd is, werkt het direct.

Zoekt u een mooie occasion? Kijk hier:

Stacks Image p92_n355820

bart@belautos.nl

06 5169 6112


Pascalweg 19, 8071 SE Nunspeet